Stoelmassage Amersfoort

stoelmassage amersfoort

Stoelmassage Amersfoort

Door ons drukke bestaan hebben we steeds meer behoefte aan ontspanning en rust. Massage is een effectieve manier om je lichaam te laten ontspannen en tot rust te laten komen. Er zijn allerlei massage methoden en elke methode heeft een doel en resultaat. Onze geavanceerde massagestoelen zijn speciaal gemaakt om de meest voorkomende massagetherapieën aan te bieden.

Hoe werkt stoelmassage?

De massagestoel is voorzien van verschillende programma’s en ook de intensiteit is makkelijk aan te passen. Nadat je je schoenen en jas hebt uit gedaan kun je plaats nemen in de massagestoel. Vervolgens voert de stoel een scan uit van het lichaam en na de scan werkt de stoel een compleet massageprogramma af waarbij alle delen van het lichaam worden gemasseerd.

Sports recovery

Massage die vermoeidheid vermindert en helpt bij het herstel van inspanning en training, waarbij bijvoorbeeld melkzuur wordt verwijderd dat zich na het sporten heeft opgehoopt.

Office

Massage ontworpen voor mensen die het grootste deel van hun tijd zittend op kantoor doorbrengen.

Mental recovery

Massage die opgehoopte spanning in de nek en schouders loslaat en de bloedcirculatie verbetert.

Spine care

Massage gewijd aan de wervelkolom en problemen aan te pakken in verband met gebrek aan beweging of verminderde mobiliteit.

Waist care

Massage die de stijfheid van de taillespieren elimineert en de gezondheid van de wervelkolom verbetert.

Foot care

Massage die snel pijn en spiervermoeidheid in het onderlichaam verlicht.

Revitalization

Massage die uw vitaliteit verbetert en uw energie verhoogt.

Meridian treatment

Massage gericht op het masseren van de meridianen, het verbeteren van de bloedmicrocirculatie en het verhogen van de immuniteit.

Keeping it

Massage die de billen en voeten effectief masseert om het lichaam opnieuw vorm te geven en de ophoping van lichaamsvet te verminderen.

Calf Toning

Een massage die de perifere bloedcirculatie naar de benen en kuiten verbetert.

General recovery

Een soort massage die de lichaamsfuncties snel herstelt, de kracht vergroot en vermoeidheid uitbant door middel van massage en acupressuur.

Get rid of fatigue

Een massage die de vermoeidheid verlicht, de vitaliteit herstelt en het welzijn verbetert.

Whole Body relaxation

Deze massage verhoogt de flexibiliteit van het hele lichaam door gecombineerde massagetechnieken en helpt de algemene ontspanning van lichaam en geest te verbeteren.

Thai Massage

Een traditionele, diepe Thaise massage die de vermoeidheid en opgehoopte pijn door het hele lichaam vermindert.

Chinese Massage

Een traditionele Chinese massage die alle functies van het lichaam in evenwicht brengt om een lichaamsbalans te bereiken die ziektes uitbant.

Total relaxation

Een soort massage die door klop- en kneedtechnieken vermoeidheid verlicht en rust in lichaam en geest brengt.

Airbag Massage

Een massage waarbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van acupresuurtechnieken voor een staat van evenwicht en ontspanning, Het elimineren van spierspanning, het draineren van de lymfe en het kalmeren van het zenuwstelsel.

Stress Relief

Een massage die stress verlicht en spieren ontspant, de doorbloeding in de rug en ledematen verbetert, allemaal voor zorgeloos leven.

Spine Massage

Een massage gericht op elke wervel om de posities van de schijven van de wervelkolom te corrigeren, waardoor de houding wordt verbeterd en nek-,lumbale en coccygeale pijn worden verlicht

Stiff shoulders

Een speciale schouder- en nekmassage die de bloedcirculatie naar de hersenen verbetert.

Joint Care

Een soort massage die alle gewrichten van et lichaam verzorgt met lichte rekoefeningen, afwisselend trekken en duwen.