Overeenkomst Gember en Floaten

Dat gember gezond is, is algemeen bekend. maar wat doet gember met je lichaam en waar is het goed voor?
Gember bevat een stof die Gingerol heet, een antioxidant die helpt om de schadelijke chemicaliën die ons lichaam produceert als we gestrest zijn, tegen te gaan. Daarnaast zit gember vol met allerlei vitamines en mineralen die je lichaam beschermen tegen ontstekingen. 

De eigenschappen van gember en floaten zijn super te noemen. Tijdens het floaten komt je geest en lichaam helemaal tot rust en daardoor is het effect van een gembershot of gember nog beter.

Floaten is een unieke manier van ontspannen in een prikkelarme omgeving waarbij de gezondheidsvoordelen legio zijn. Vooral in deze tijd waarbij stress een grote rol speelt en je hersenen continu geprikkeld worden, verdient je lichaam zo nu en dan volledige rust. Om ons heen zijn zoveel prikkels die steeds onze aandacht vragen. Denk maar eens aan je telefoon waarmee je op elk moment van de dag bereikbaar bent of de reclames op televisie. Overmatige prikkels van buitenaf en stress dragen bij aan versnelde veroudering en kunnen zelfs voor serieuze (gezondheid)problemen zorgen. Rust en ontspanning worden steeds belangrijker…

gember en floaten verminderen stress
gembershot & kurkuma floatingcenter nederland(1)