Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen:
€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Herroepingsrecht
Op onze dienstverlening is geen herroepingsrecht van toeppassing, meer hierover kunt u lezen op de website van Autoriteit Consument en markt

Contactgegevens 
Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:
Floating Center Nederland
Terminalweg 21-c
3821 AJ Amersfoort
www.floatingcenternederland.nl
info@floatingcenternederland.nl
Telefoon: 085-3038662
Kvk: 67885322

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@floatingcenternederland.nl.

Betalingen
U kunt uw bestelling / reservering op uitsluitend digitaal via onze website afrekenen, Contante betalingen worden niet aanvaard.