Kurkuma is goed voor de huid

Kurkuma zit boordevol antioxidanten die veel voordelen voor de huid bieden, waaronder het zuiveren van de huid. Het heeft ook een antibacteriële eigenschap die kurkuma geweldig maakt voor de behandeling van eczeem en psoriasis, evenals acne door ontstekingen te kalmeren en puistjes te verminderen.

Zout & magnesium

Zo heeft zout ook een positief effect op de huid. Floaten is drijven in water met daarin een hoog gehalte epsomzout. Floaten is te vergelijken met drijven in de dode zee en daarvan is bekend dat het huid herstellend werkt. 

Floaten is een unieke manier van ontspannen in een prikkelarme omgeving waarbij de gezondheidsvoordelen legio zijn. Vooral in deze tijd waarbij stress een grote rol speelt en je hersenen continu geprikkeld worden, verdient je lichaam zo nu en dan volledige rust. Om ons heen zijn zoveel prikkels die steeds onze aandacht vragen. Denk maar eens aan je telefoon waarmee je op elk moment van de dag bereikbaar bent of de reclames op televisie. Overmatige prikkels van buitenaf en stress dragen bij aan versnelde veroudering en kunnen zelfs voor serieuze (gezondheid)problemen zorgen. Rust en ontspanning worden steeds belangrijker…

Kurkuma en floaten
gembershot & kurkuma floatingcenter nederland(1)